Romein
2 oktober 2024

Gezellig, smakelijk en muzikaal feest voor personeel 75-jarig Romein Beton

Romein 75 jaar (20240841)

Romein Beton bestaat 75 jaar en dat is gevierd! Alle personeelsleden en hun partners waren onlangs uitgenodigd voor een feestelijke en gezellige middag bij evenementenlocatie Watergoed in Valburg.

Directeur Jan van Opdorp van Romein opende de bijeenkomst met een terugblik op de 75-jarige geschiedenis van het in Dodewaard gevestigde bedrijf. Ook ging hij in op de toekomst van de jubilerende onderneming.

Er was niet alleen aandacht voor het 75-jarig bestaan van Romein Beton, ook werknemers die een kroonjaar te vieren hadden, werden in het zonnetje gezet. Zij kregen een mini-duiker, een schaalmodel van de duiker die Romein onder andere produceert.

Romein 75 jaar
Romein 75 jaar
Romein 75 jaar
Romein 75 jaar


Weetjes

Daarna werden de aanwezigen verdeeld in verschillende teams en speelden ze een pubquiz. Daarin werd de kennis getest van algemene zaken en weetjes over het eigen bedrijf. De driekoppige band Twips vermaakte de aanwezigen met een breed muziekaanbod. Verder konden de gasten genieten van een barbecue en een borrel. Aan het einde van het jubleumfeest werden ze nog verrast met een klein presentje.