Uitdagend traineeprogramma

We hebben bij Romein Beton ruimte voor trainees die versneld de verschillende processen in ons bedrijf leren kennen. Als mbo-trainee leer je aan de hand van een speciaal programma versneld de processen van ons bedrijf kennen op het gebied van engineering, calculatie en voorbereiding. Hbo’ers maken daarnaast kennis met leiding van projecten en commercie. Omdat we bij Romein per project in eigen beheer betonconstructies ontwerpen, produceren en monteren op basis van de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever, krijg je als trainee de mogelijkheid aan al deze delen mee te werken en zo een bijdrage te leveren aan het eindresultaat.

Voor wie?

Ben je onlangs afgestudeerd of verwacht je binnenkort af te studeren aan de opleidingen mbo Infratechniek of Bouwkunde, of aan de opleidingen hts Civiele techniek of Bouwkunde, dan is het uitdagende traineeprogramma iets voor jou! Ook als je maximaal twee jaar werkervaring hebt, kun je je voor het programma aanmelden.

Het programma

Romein Beton stelt een traject voor waarin je in een tijdsbestek van twaalf maanden, onder begeleiding van een vaste coach, de verschillende disciplines verkent. Daarbij zoeken we zo veel mogelijk aansluiting bij je vooropleiding. Door actief en zelfstandig aan vraagstukken te werken, kun je als trainee je competenties (verder) ontwikkelen. Ook krijg je zelf verantwoordelijkheid, onder meer als ‘constructief ontwerper’ en ‘werkvoorbereider projecten’. Aan het begin van het traject stellen we een persoonlijk ontwikkelplan (POP) op. We evalueren je POP regelmatig, zodat we zowel jouw persoonlijke doelen als de bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog verliezen. Na een succesvolle afronding van het traineeprogramma zijn er, afhankelijk van je competenties en voorkeuren, diverse mogelijkheden voor een passende functie bij Romein Beton.

Wat krijg je als trainee?

  • De mogelijkheid om verschillende processen te leren kennen en een helder zelfbeeld te ontwikkelen, kortom: een startpunt voor je verdere ontwikkeling.
  • Een individuele coach in de eerste fase van je loopbaan.
  • Een marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Voeg je cv toe en geef aan waarom je denkt dat jij geschikt bent voor een traineetraject. Meer weten? Neem contact op met de afdeling HRM, telefoon (0488) 417 111.