Geen baan, maar een loopbaan!

Werken bij Romein Beton betekent dat jij bijdraagt aan de totstandkoming van in het oog springende en functionele projecten in prefab beton. Prefabricage is het sleutelwoord voor de bouw in de toekomst. Dat maakt een baan bij Romein Beton een baan met perspectief. Je hebt niet alleen uitdagend werk, maar ook alle mogelijkheden om je complete loopbaan zelf vorm te geven.

Bij Romein Beton lever je een bijdrage aan uiteenlopende projecten. Voor een calculator betekent het dat hij mede de uitvoeringswijze kiest; engineering betekent samen zoeken naar een slimme oplossing en een goed advies vergroot de kansen op een order. Niet te vergeten is natuurlijk de fabriek: daar wordt het gemaakt! Ieders bijdrage is dus van belang. Je doet het nooit alleen: er is continu overleg tussen productie, logistiek, het projectbureau en commercie. Daarom is kennis van je eigen discipline net zo belangrijk als inzicht in onze andere ‘takken van sport’. Dat maakt het niet zo verwonderlijk dat we veel vacatures ‘uit eigen kweek’ vervullen. 

Denk je in Romein Beton je ideale bedrijf te vinden en heb je wel zin in een (lóóp)baan in onze branche? Bekijk dan eens de actuele vacatures en de loopbaanmogelijkheden. Je kunt ook contact opnemen met de afdeling HRM, (0488) 417 111 of via e-mail. Of gebruik het sollicitatieformulier hieronder.