Meesters in kunstwerken

Traditioneel gewapende en voorgespannen constructies zijn het handelsmerk van Romein Beton. Veelal kleurrijke blikvangers, tijdloze en functionele vormgeving met oog voor detail. Soms onzichtbaar, vaak zichtbare opvallende elementen.

Alle bouwwerken, zoals bruggen, viaducten, keerwanden, duikers, geluidsschermen en tunnels, worden bij Romein Beton ontwikkeld en geproduceerd met behulp van de modernste apparatuur. Dat maakt het bedrijf een efficiënte, veelzijdige partner die zich richt op oplossingen waarmee de klant het best uit is. Het vertaalt zich onder meer in hoge kwaliteit, advisering en begeleiding met verstand van zaken, just-in-time levering en montage ter plaatse door vakmensen. Romein Beton heeft het hele proces, van ontwerp tot en met oplevering, in eigen hand.

Romein Beton ontstond in 1948 uit het aannemersbedrijf van de gebroeders Romein en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld tot topbedrijf in de prefab betonindustrie. Niet in het minst dankzij de medewerkers die alles in het werk stellen om aan de wens van de klant tegemoet te komen. De ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van het bestaande aanbod zijn daar een vanzelfsprekend onderdeel van.

Opdrachtgevers in de GWW-sector, railinfra en industrie weten Romein Beton dan ook te vinden wanneer zij op zoek zijn naar een oplossing voor hun vraagstuk.


Over ons